Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-09 22:23

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/insandare/biodrivmedel-snabbaste-vagen-till-miljovanliga-transporter/

INSÄNDARE

Insändare. ”Biodrivmedel snabbaste vägen till miljövänliga transporter”

Produktion av biodrivmedel eller e-bränslen och förbränning i moderna motorer kan genomföras med hög prestanda och utan miljö- eller hälsofarliga utsläpp, menar insändarskribenten.
Produktion av biodrivmedel eller e-bränslen och förbränning i moderna motorer kan genomföras med hög prestanda och utan miljö- eller hälsofarliga utsläpp, menar insändarskribenten. Foto: Magnus Hallgren

INSÄNDARE. Varför ska vi sluta med förbränningsmotorn? Att byta bränsle i förbrännings­motorn är den snabbaste vägen till en förnybar transportsektor, skriver Gustav Melin.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.