Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-26 03:32

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/insandare/det-verkar-som-att-vi-inte-langre-bryr-oss-om-kriget-i-ukraina/

INSÄNDARE

Insändare. ”Det verkar som att vi inte längre bryr oss om kriget i Ukraina”

Demonstration mot Rysslands invasion i Ukraina på Norrmalmstorg i Stockholm den 12 mars. Sedan dess verkar det svenska engagemanget ha svalnat avsevärt, anser insändarskribenten.
Demonstration mot Rysslands invasion i Ukraina på Norrmalmstorg i Stockholm den 12 mars. Sedan dess verkar det svenska engagemanget ha svalnat avsevärt, anser insändarskribenten. Foto: Johan Jeppsson/TT

INSÄNDARE. I Sverige bryr vi oss mer om stigande matpriser och eventuellt Natomedlemskap än Rysslands invasion av ett grannland. Det verkar som att vi inte längre bryr oss om kriget i Ukraina, skriver Ann-Britt Wrenner.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.