Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-09 13:48

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/insandare/falska-pastaenden-av-tegnell-om-munskydd/

INSÄNDARE

Insändare. ”Falska påståenden av Tegnell om munskydd”

Folkhälsomyndighetens Anders Tegnell fick flera frågor om munskydd vid den senaste presskonferensen om coronaviruset i tisdags.
Folkhälsomyndighetens Anders Tegnell fick flera frågor om munskydd vid den senaste presskonferensen om coronaviruset i tisdags. Foto: Magnus Andersson/TT

INSÄNDARE. Nu kvarstår i princip bara nordiska länder som motståndare till munskydd för att hejda spridningen av coronaviruset. Men statsepidemiolog Anders Tegnell han i sin argumentation för den svenska linjen använt falska påståenden, skriver läkaren Björn Lindström.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.