Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-26 03:25

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/insandare/forbjud-handbagage-tills-kaoset-med-koerna-pa-arlanda-ar-lost/

INSÄNDARE

Insändare. ”Förbjud handbagage tills kaoset med köerna på Arlanda är löst”

Den stora mängden handbagage är en orsak till de långa köerna till säkerhetskontrollen på Arlanda. Ett totalförbud mot handbagage skulle snabbt förbättra situationen, anser insändarskribenten.
Den stora mängden handbagage är en orsak till de långa köerna till säkerhetskontrollen på Arlanda. Ett totalförbud mot handbagage skulle snabbt förbättra situationen, anser insändarskribenten. Foto: Fredrik Sandberg/TT

INSÄNDARE. Det finns en radikal lösning för att snabbt få slut på de långa väntetiderna till säkerhetskontrollen på landets största flygplats. Förbjud handbagage tills kaoset med köerna på Arlanda är löst, skriver en säkerhetsvakt på flygplatsen som måste vara anonym på grund av sitt yrke.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.