Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-01-28 23:54

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/insandare/kurdutvisning-en-skamlig-eftergift-till-turkiet/

INSÄNDARE

Insändare. ”Kurdutvisning en skamlig eftergift till Turkiet”

President Erdogans hårda handslag med statsminister Ulf Kristersson (M) vid hans besök i Ankara den 8 november. Det är uppenbart att Sverige nu viker sig för Turkiet, trots att landet inte är en fungerande rättsstat, anser insändarskribenterna.
Foto: Lotta Härdelin

INSÄNDARE. Regeringen viker sig för den turkiske presidenten Erdogans påtryckningar för att vi ska få gå med i försvarsalliansen Nato. Förra veckans kurdutvisning är en skamlig eftergift till Turkiet, skriver Elsa Agélii, Lena Jarlöv och Catharina Göransson för fredsgruppen Bottna för fred.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte

Läs gratis i 100 dagar!

Alla artiklar gratis i 100 dagar, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.