Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-15 20:25

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/insandare/kvallstidningarna-borde-gora-sina-e-tidningar-aktuella/

INSÄNDARE

Insändare. ”Kvällstidningarna borde göra sina e-tidningar aktuella”

I början av april gick Aftonbladet och Expressen av ekonomiska skäl över till att bli morgontidningar med så tidig pressläggning att inga händelser från kvällen innan finns med. Och de digitala e-tidningarna ser likadana ut, trots att de skulle kunna uppdateras, påpekar insändarskribeten.
I början av april gick Aftonbladet och Expressen av ekonomiska skäl över till att bli morgontidningar med så tidig pressläggning att inga händelser från kvällen innan finns med. Och de digitala e-tidningarna ser likadana ut, trots att de skulle kunna uppdateras, påpekar insändarskribeten. Foto: Jeppe Gustafsson/TT

INSÄNDARE. Aftonbladet och Expressen innehåller numera bara gammal skåpmat och två dagar gamla sportresultat. Kvällstidningarna borde utnyttja tekniken och göra sina e-tidningar aktuella, skriver Olle Gunnarsson.

Detta är en insändare i Dagens Nyheter. Skribenten svarar för åsikter i artikeln.

Vilken känsla att stiga upp tidigt på söndagsmorgonen och få läsa i Dagens Nyheters e-tidning om sena händelser kvällen före! En ynnest!

Två sidor och krönika av Johan Esk om Sveriges EM-genrep, en dryg halvsida om Finlands avancemang till VM-final och texter om damallsvenskan, resultat och tabeller från Superettan och Ettan med flera serier.

När jag kollar Aftonbladets e-tidning finns bara gammal skåpmat, två dagar gamla resultat och att Emil Forsberg ska bli pappa. Varför kvällstidningarna inte kan göra e-tidning med nyheter övergår mitt förstånd.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt