Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-28 00:04

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/insandare/natomotstandarna-har-till-halften-ratt-i-sina-argument/

INSÄNDARE

Insändare. ”Natomotståndarna har till hälften rätt i sina argument”

Vänsterpartiets partiledare och Natomotståndaren Nooshi Dadgostar på en presskonferens om riksdagspartiernas säkerhetspolitiska analys i fredags. Motståndarna till ett svenskt medlemskap i den västliga försvarsalliansen har till hälften rätt, anser insändarskribenten.
Vänsterpartiets partiledare och Natomotståndaren Nooshi Dadgostar på en presskonferens om riksdagspartiernas säkerhetspolitiska analys i fredags. Motståndarna till ett svenskt medlemskap i den västliga försvarsalliansen har till hälften rätt, anser insändarskribenten. Foto: Paul Wennerholm/TT

INSÄNDARE. Utan militära allianser hade Hitler vunnit andra världskriget – men det gynnande Sverige att stå utanför. Natomotståndarna har till hälften rätt i sina argument, skriver Mattias Lindberger.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.