Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-17 00:05

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/insandare/natos-mal-ar-att-narma-sig-rysslands-hjarta/

INSÄNDARE

Insändare. ”Natos mål är att närma sig Rysslands hjärta”

Försvarsminister Peter Hultqvist (S), th, håller en pressträff tillsammans med Ukrainas försvarsminister Oleksii Reznikov den 14 december. Det militärt vida överlägsna Nato pressar på för att uppnå det yttersta hotet mot Ryssland, som i dag inte har något att förlora och drar sin sista röda linje, menar insändarskribenterna.
Försvarsminister Peter Hultqvist (S), th, håller en pressträff tillsammans med Ukrainas försvarsminister Oleksii Reznikov den 14 december. Det militärt vida överlägsna Nato pressar på för att uppnå det yttersta hotet mot Ryssland, som i dag inte har något att förlora och drar sin sista röda linje, menar insändarskribenterna. Foto: Christine Olsson

INSÄNDARE. Natos flotta övar med Sveriges i Östersjön och med Ukrainas i Svarta havet. Målet är att införliva Ukraina i Nato och så sitta vid Rysslands gräns och mycket nära Rysslands hjärta, skriver Erni och Ola Friholt.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.