Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-26 03:58

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/insandare/postnord-bor-aterga-till-att-dela-ut-post-varje-vardag/

INSÄNDARE

Insändare. ”Postnord bör återgå till att dela ut post varje vardag”

Postlådor på Öland, som inte längre behöver vittjas varje vardag för postens skull. Men det borde det bli en ändring på, anser insändarskribenten.
Postlådor på Öland, som inte längre behöver vittjas varje vardag för postens skull. Men det borde det bli en ändring på, anser insändarskribenten. Foto: Martina Holmberg / TT

INSÄNDARE. Postnord, som ägs av svenska och danska staten, verkar vara ett företag som vi som skattebetalare har fått för våra synders skull. Återgå till att dela ut post varje vardag, skriver Sören Eriksson.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.