Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-01 13:43

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/insandare/region-stockholm-verkar-inte-ha-lart-sig-av-pandemin/

INSÄNDARE

Insändare. ”Region Stockholm verkar inte ha lärt sig av pandemin”

Arbetsbördan under pandemin har tärt på sjukvårdspersonalens krafter. Vi har förstått att beredskap och långsiktighet är nödvändigt för att vården ska fungera under press, menar insändarskribenterna.
Foto: Claudio Bresciani/TT

INSÄNDARE. Det är viktigt att satsa stort på vården och vårdpersonalen. I styrelsens budgetförslag ger Region Stockholm inget utrymme för att stärka bemanningen. Trots år av överskott får personalen på Södersjukhuset fundera på om de ska sluta lägga pålägg på smörgåsarna, skriver Akil Awad, Laura Björnström, Linnea Jonsson Axelsson och Åsa Plesner.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte

Läs gratis i 100 dagar!

Alla artiklar gratis i 100 dagar, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.