Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-09-18 00:23

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/insandare/reinfeldt-borde-delta-i-det-offentliga-samtalet/

INSÄNDARE

Insändare. ”Reinfeldt borde delta i det offentliga samtalet”

Fredrik Reinfeldt, moderatledare 2003-2015 och statsminister 2006-2014, är en person som borde delta i det offentliga samtalet, anser insändarskribenten.
Fredrik Reinfeldt, moderatledare 2003-2015 och statsminister 2006-2014, är en person som borde delta i det offentliga samtalet, anser insändarskribenten. Foto: Magnus Hallgren

INSÄNDARE. Den tidigare moderatledaren och statsministern Fredrik Reinfeldt har varit frånvarande i debatten sedan han lämnade partipolitiken. Men Reinfeldt borde delta i det offentliga samtalet, skriver Johan Sporrong.

Detta är en insändare i Dagens Nyheter. Skribenten svarar för åsikter i artikeln.

Bäste Fredrik Reinfeldt! Jag saknar din röst i det offentliga samtalet. Jag tror att vi är många som stödde dig under lång tid, men nu inte vet hur vi ska göra med våra valsedlar i valet om ett år.

Hur ska vi kunna välja någon som vill samarbeta med någon som i förlängningen vill ta ifrån oss möjligheten att kanske välja lite annorlunda vid ett senare eller annat tillfälle?

Tung fråga, givetvis. Men jag ­antar att det finns någon du kan ringa … Och jag tror att du vet varför jag frågar just dig.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt