Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-01-25 19:10

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/insandare/svar-goteborgsoperans-regler-ar-generosa/

INSÄNDARE

Insändare. Svar: ”Göteborgsoperans regler är generösa”

Göteborgsoperans besökare behöver inte avboka biljetter inom en viss tid för att bli ersatta, påpekar insändarskribenten.
Göteborgsoperans besökare behöver inte avboka biljetter inom en viss tid för att bli ersatta, påpekar insändarskribenten. Foto: Mats Bäcker

SVAR PÅ INSÄNDARE: Göteborgsoperan har generösa regler i samband med av- och ombokning. Vi kontaktar endast de kunder vi behöver avboka. Om du inte hör något ifrån oss så gäller din biljett, skriver Johan Lind.

Detta är en insändare i Dagens Nyheter. Skribenten svarar för åsikter i artikeln.

Göteborgsoperan har generösa regler i samband med av- och ombokning. Det är ett förhållningssätt som har tillämpats under hela pandemin i förhållande till nya restriktioner.

Det innebär att den som köpt biljett till Göteborgsoperan kan få den återbetald, alternativt byta till presentkort eller boka om till ett annat datum helt kostnadsfritt. ­Göteborgsoperans besökare behöver inte avboka biljetter inom en viss tid för att bli ersatta.

I linje med de nya restriktionerna, som infördes den 23 december, bokar vi av berörd publik i turordning. Vi kontaktar endast de kunder vi behöver avboka. Om du inte hör något ifrån oss så gäller din biljett.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt