Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-01 20:07

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/insandare/valj-demirok-aven-feldt-slogs-som-ung/

INSÄNDARE

Insändare. ”Välj Demirok – även Feldt slogs som ung”

Muharrem Demirok (C), kommunalråd i Lindköping, har av valberedningen föreslagits som ny partiledare. Och han borde få jobbet, anser insändarskribenten.
Foto: Fredrik Sandberg/TT

INSÄNDARE. Det handlar om ungdomssynder när kandidaten till att efterträda Annie Lööf som partiledare i Centerpartiet granskas. Välj Muharrem Demirok – även socialdemokraten Kjell-Olof Feldt slogs som ung, skriver Per Jonasson.

Detta är en insändare i Dagens Nyheter. Skribenten svarar för åsikter i artikeln.

Blås inte upp de här ungdomssynderna när nu Centerpartiet har fått en så kompetent partiledarkandidat som Muharrem Demirok. Han verkar lugn och samlad, kunnig och analytisk.

Han har definitivt talets gåva och han har tydligen ett nätverk av kommunpolitiker med sig. Bra att han har ett socialt samvete också.

Skallningarna då? Någon kanske erinrar sig programmet om den tidigare finansministern Kjell-Olof Feldt (S) som gick för ett antal år sedan. Där var det många krogbesök i 20-årsåldern med tillhörande slagsmål. Men Feldt blev en bra och omtyckt politiker med åren.

Man blir lite irriterad på journalister som tjatar om och tjatar om och inte verkar ta till sig de ärliga svaren.

Så svarar du på insändare och kommenterar

Kommentarsfältet stänger. Nu finns inte längre möjligheten att kommentera artiklar på DN. Vi hoppas att ni som uppskattat att kommentera artiklar ändå fortsätter att engagera er i vår journalistik, och tar debatten vidare på andra vis. Tack alla läsare för ert engagemang!

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt