Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-09-27 16:34

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/insidan/bokhandlaren-tankte-om-borjade-cykla-ut-bocker/

INSIDAN

Bokhandlaren tänkte om – började cykla ut böcker

Anette Grinde har varit ledig tre dagar sedan hon tog över bokhandeln i Norrtälje för drygt tre år sedan. En gång för att bevista min dotters examen. En gång för att springa Tjejmilen tillsammans med 13 kvinnor i sin familj, inklusive sin mor, snart 90 år, och en gång för att springa stafett runt Mälaren. I augusti planerar hon att hålla stängt en fredag och lördag för att springa Ultravasan 90. Men hon har aldrig ångrat sitt beslut.
Foto: Daniel Costantini

Två år efter att Anette Grinde tog över bokhandeln i Norrtälje så bröt coronapandemin ut. Först fick hon panik – sedan tänkte hon på vad som krävdes för att få affären att överleva.

Ett sätt blev att hitta ett nytt arbetsredskap: cykeln.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis till lucia.

Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.