Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-13 20:57

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/insidan/det-ar-ingen-ide-ar-en-dalig-ide/

INSIDAN

”Det är ingen idé” är en dålig idé

Nya erfarenheter färgar av sig när de läggs till de gamla och på så vis kan man indirekt påverka sin självbild, menar ACT-terapeuten Rikard Wicksell.
Nya erfarenheter färgar av sig när de läggs till de gamla och på så vis kan man indirekt påverka sin självbild, menar ACT-terapeuten Rikard Wicksell. Foto: Magnus Hallgren

Det finns en hel skolbildning som betonar självförtroendets betydelse. Men det avgörande är inte om man har ett bra självförtroende eller inte utan att man jobbar på att kunna göra det som känns viktigt, menar terapeuten Rikard Wicksell.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.