Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-06-06 14:46

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/insidan/ingenting-kan-hejda-maries-hopp-gnalla-ar-sloseri-med-tid/

INSIDAN

Ingenting kan hejda Maries hopp: ”Gnälla är slöseri med tid”

Videon är 1 min 22 sek lång. Marie Hav Lundkvist är svårt sjuk, men inte begränsad. När rullstolen inte klarar mer hittar hon lösningar som tar henne till slalombackar och fjälltoppar.

Implantatet räddade Marie Hav Lundkvists hörsel, men det finns fortfarande ett ord som hon inte uppfattar – ”inte”, som i ”det går inte”.

Hon är svårt sjuk, men ser inga begränsningar när hon ställs inför en ny utmaning. När rullstolen inte mäktar med tar hon bandvagnen i slalombacken eller bestiger fjäll genom att bli buren till toppen.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis hela sommaren.

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.