Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-09-28 07:07

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/insidan/martina-blev-ihop-med-en-narcissist-kommer-inte-bli-den-jag-var-innan/

INSIDAN

Martina blev ihop med en narcissist: ”Kommer inte bli den jag var innan”

Videon är 1 min 39 sek lång. "Martina trodde att hon träffat den stora kärleken. - Det var först i efterhand som jag förstod att jag blivit utsatt för psykisk misshandel av en narcissist, säger hon."

Hon trodde att hon träffat den stora kärleken. Men livet med Adam skulle bli en känslomässig berg- och dalbana kantad av lögner och manipulationer. Relationen lämnade henne nedbruten med självmordstankar.

– Det var först i efterhand som jag förstod att jag blivit utsatt för psykisk misshandel av en narcissist, säger Martina Skowronska, aktuell med boken ”Genomskåda narcissisten”.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis till lucia.

Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.