Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-08 07:29

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/insidan/martina-blev-ihop-med-en-narcissist-kommer-inte-bli-den-jag-var-innan/

INSIDAN

Martina blev ihop med en narcissist: ”Kommer inte bli den jag var innan”

1 min 39 sek. "Martina trodde att hon träffat den stora kärleken. - Det var först i efterhand som jag förstod att jag blivit utsatt för psykisk misshandel av en narcissist, säger hon."

Hon trodde att hon träffat den stora kärleken. Men livet med Adam skulle bli en känslomässig berg- och dalbana kantad av lögner och manipulationer. Relationen lämnade henne nedbruten med självmordstankar.

– Det var först i efterhand som jag förstod att jag blivit utsatt för psykisk misshandel av en narcissist, säger Martina Skowronska, aktuell med boken ”Genomskåda narcissisten”.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.