Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-01 06:13

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/insidan/nya-brostvartan-ger-cancern-en-kaftsmall/

INSIDAN

”Nya bröstvårtan ger cancern en käftsmäll”

Bild 1 av 4 Strax innan operationen mäter plastikkirurgen Magnus Andersson ut placeringen för Charlotta Lindgrens nya bröstvårta.
Foto: Elisabeth Ubbe
Bild 2 av 4 Den nya bröstvårtan och vårtgården är färdiga och sitter på plats. Nu ska det på ett förband med lite tryck för att den lättare ska växa in.
Foto: Elisabeth Ubbe
Bild 3 av 4 Charlotta Lindgren fick cancer 2012.
Foto: Elisabeth Ubbe
Bild 4 av 4 Efter operation byter Charlotta om.
Foto: Elisabeth Ubbe

Hon tänkte aldrig att hon skulle genomgå en rekonstruktion efter bröstcancern. Charlotta Lindgren ville bara överleva. Drygt fyra år efter cancerbeskedet har hon ändrat sig och nu sätter hon punkt för cancern genom en ny bröstvårta.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.