Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-06-02 13:55

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/insidan/sorgen-efter-ett-forlorat-barn-forenar/

INSIDAN

Sorgen efter ett förlorat barn förenar

Gruppen med föräldrar, som alla har erfarenhet av att ha förlorat ett barn, har träffats i flera år. Fr v Ulrika Sjöström, med Juliuz i knät, och Jeanette Neij med sonen Jakob. I förgrunden syns Sofia Rönnegård.
Foto: Eva Tedesjö

De möttes när allt var nattsvart. Alla hade de nyligen mist ett litet barn. Nu har de sex föräldraparen träffats i snart fem år.
– Vi har något speciellt som vi delar. Det handlar förstås om den ofattbara sorgen, den som man inte kunde föreställa sig, men också om andra känslor. Vi kan vara galghumoristiska, skämta om sådant som inte går att skoja med andra om, säger Jeanette Neij.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis hela sommaren.

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.