Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-03-28 19:43

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/insidan/tvillingarna-lindberg-hela-livet-har-vi-delat-pa-en-sjalvkansla/

INSIDAN

Tvillingarna Lindberg: Hela livet har vi delat på en självkänsla

I tolvårsåldern började Amanda och Emma spela teater i Karlshamn tillsammans. Sen dess har de aldrig tvivlat på att det är vad de vill hålla på med.
Foto: Anders Hansson

Hur är det att vara tvilling? Det är en fråga som enäggstvillingarna Amanda och Emma Lindberg har svårt att svara på, men som fascinerar många. På sociala medier följer allt fler deras liv som Tvillingarna Lindberg – och nu har de kommit in på scenskolan tillsammans.

– Under uppväxten har vi gömt oss lite i vår tvillingidentitet. I dag är det snarare så att vi anammar och använder den, säger Amanda Lindberg.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till midsommarafton.

Alla artiklar gratis fram till 23 juni, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.