Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-01 21:21

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/insidan/vi-vill-fa-fler-tjejer-att-vaga-spela-dataspel-online/

INSIDAN

”Vi vill få fler tjejer att våga spela dataspel online”

Angelica Norgren kopplar av med actionspel hemma i bostaden. Dataspel är hennes stora intresse som hon ofta bloggar om på xboxflickan.se.
Angelica Norgren kopplar av med actionspel hemma i bostaden. Dataspel är hennes stora intresse som hon ofta bloggar om på xboxflickan.se. Foto: Roger Turesson

I vardagsrummet finns två stora tv-skärmar. Men Angelica Norgren använder dem bara för sitt stora intresse som är dataspel. Något allt fler unga kvinnor sysslar med. Insidan inleder i dag artikelserien ”Spelbrudar”.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.