Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Kultur

Acast startar ljudbokstjänst – ihop med förlaget Mondial

”Män visar kuken för mig” är en av de nya ljudböckerna på Acast.
”Män visar kuken för mig” är en av de nya ljudböckerna på Acast. Other: Mondial

Poddtjänsten Acast erbjuder från och med i dag även ljudböcker. De första två titlarna är nyutgivna på Mondial förlag.

I dag, tisdag, premiärpublicerar poddtjänsten Acast två ljudböcker – DN-journalisten Stefan Lisinskis ”Att ta ett liv” och Caroline Hainers ”Män visar kuken för mig”, båda utgivna på förlaget Mondial. Genom Acast finansieras ljudboksutgivningen med hjälp av annonser.

Bokrecension: Stefan Lisinskis ”Att ta ett liv”

”Att ta ett liv” är Stefan Lisinskis nyligen utgivna bok om sitt arbete med Kaj Linna och Kalamarksfallet. ”Män visar kuken för mig” är en essäsamling om fenomenet dickpics, skriven av Caroline Hainer. Varje essä i samlingen följs på Acast av ett poddsamtal, där människor som Emma Frans, Nina Åkestam och Jenny Strömstedt pratar om olika aspekter av boken.

– Det här är mig veterligen första gången någon experimenterar med annonsfinansierade ljudböcker i Sverige. Vi ser det som ett komplement till de andra strömmade ljudbokstjänsterna och hoppas nå många nya lyssnare via Acast. Det är alltid kul att vara först, och lite extra kul att jag kommer att få höra några av de smartaste människorna jag känner till prata modern manlighet och dickpics, säger Simon Brouwers, förläggare på Mondial, i ett uttalande.

Helena Lindblad: ”Är jag den enda som fått butt pics?”

Förlaget Mondial kommer under hösten att publicera sina övriga titlar i ljudboksformat på Acast.

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.