Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-29 00:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/amanda-kernell-karaoke-ar-den-perfekta-formen-av-familjeterapi/

FILM

Amanda Kernell: Karaoke är den perfekta formen av familjeterapi

”’Charter’ är ju inte min filmade dagbok men visst har jag hämtat element från mina personliga erfarenheter av att vara skilsmässobarn”, säger Amanda Kernell.
”’Charter’ är ju inte min filmade dagbok men visst har jag hämtat element från mina personliga erfarenheter av att vara skilsmässobarn”, säger Amanda Kernell. Foto: Elin Åberg

Amanda Kernells nerviga vårdnadstvistdrama ”Charter” är ingen semestertripp. Nicholas Wennö träffade ”Sameblod”-regissören för att prata om skilsmässor, mammarollen och karaokesång som familjeterapi.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.