Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-06 12:11

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/arkebiskop-antje-jackelen-nu-provas-var-formaga-att-leva-med-ovisshet/

KULTURDEBATT

Kulturdebatt. Ärkebiskop Antje Jackelén: Nu prövas vår förmåga att leva med ovisshet

”Det bästa som kan hända oss är att vi lyckas omvandla oron och rädslan till kärlek och omtanke”, skriver Antje Jackelén.
”Det bästa som kan hända oss är att vi lyckas omvandla oron och rädslan till kärlek och omtanke”, skriver Antje Jackelén. Foto: Magnus Aronson/TT

Coronaviruset sprider oro. Det är därför tid för besinning och lärande. Varje kris har en möjlighet. I nöden prövas inte bara vännen, utan också allas vår andliga mognad, skriver ärkebiskop Antje Jackelén.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis fram till valet!

Alla artiklar gratis fram till 11 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.