Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-01-18 00:32

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/bea-akerlund-jag-gar-hem-nar-skiten-ar-klar/

Kultur

Bea Åkerlund: Jag går hem när skiten är klar

Bea Åkerlund i mc-jacka med korsettsnörning som hon designat i samarbete med New York-märket The Cast. Katten Beelzebub bär en scarf från Tom Ford.
Bild 1 av 9 Bea Åkerlund i mc-jacka med korsettsnörning som hon designat i samarbete med New York-märket The Cast. Katten Beelzebub bär en scarf från Tom Ford.
Foto: Beatrice Lundborg
På catwalken med Bea.Repetition inför Björn Borg-visningen som Bea Åkerlund regisserar på Stockholms modevecka. Till vänster om henne sitter märkets chefsdesigner James Lee, till höger syns koreografen Virpi Pahkinen och Björn Borgs reklamchef Lotta Lindqvist.
Bild 2 av 9 På catwalken med Bea.Repetition inför Björn Borg-visningen som Bea Åkerlund regisserar på Stockholms modevecka. Till vänster om henne sitter märkets chefsdesigner James Lee, till höger syns koreografen Virpi Pahkinen och Björn Borgs reklamchef Lotta Lindqvist.
Foto: Beatrice Lundborg
Bild 3 av 9
Foto: Beatrice Lundborg
Bild 4 av 9
Foto: Beatrice Lundborg
Bild 5 av 9
Bild 6 av 9 Beas businesslook.Broderad jeansjacka från Greg Lauren, glasögon från Anna-Karin Karlsson.
Foto: Beatrice Lundborg
Bild 7 av 9 Bea Åkerlund har ett skelett i sitt vardagsrum och diamantprydda död­skallar på sina fingrar.
Foto: Beatrice Lundborg
Bild 8 av 9 Modemingel.Efter visningen i bergrummet på Skeppsholmen träffar Bea den tyska schlagerdrottningen Conchita Wurst. Före visningen får Bea en lycka till-kram av sina tvillingdöttrar Billie och Eddie som bär hattar från H & M.
Foto: Beatrice Lundborg
Bild 9 av 9
Foto: Beatrice Lundborg

Hon lärde sig snabbt att hantera lynniga kändisar och hon ger allt i de projekt hon tar sig an. Möt stylisten som får de hetaste stjärnorna att stå på rad och som får självaste Kleopatra att blekna.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in