Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Mitt DN - skapa ditt nyhetsflöde Mina nyhetsbrev Ämnen jag följer Sparade artiklar Kunderbjudanden Kundservice och prenumeration Logga ut
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Kultur

Beyoncé anmäld för ”extrem häxkonst”

Foto: Andrew Harnik/AP

Beyoncés tidigare trumslagare Kimberly Thompson har ansökt om kontaktförbud för superstjärnan, enligt nöjessajten The Blast. Sångaren anklagas bland annat för ”extrem häxkonst” och för att ha dödat sin musikers kattunge.

Thompson har, enligt anmälan, arbetat för Beyoncé i sju år och hävdar att det kantats av stora problem för henne. Artisten påstås ha stulit hårddiskar och upphovsrättsskyddat material, men också orsakat mängder av förlorade arbetstillfällen och krossade kärleksrelationer.

Det mest iögonfallande är ändå anklagelserna om ”extrem häxkonst”, att Beyoncé med magiska besvärjelser påverkat Thompsons älskare och begått sexuella ofredanden. Därtill beskyller hon världsstjärnan för att ligga bakom ”mordet på min kattunge”.

”Alla anklagelser... jag har överlevt är verkliga”, skriver Thompson till musiksajten Pitchfork, men hennes yrkande på ett tillfälligt kontaktförbud avslogs av en domare i Los Angeles på onsdagen. Domstolen har nu preliminärt bokat formella förhör i ärendet till den 11 oktober.

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.