Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-01 01:41

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/bjorn-wiman-ointresset-kan-visa-sig-bli-odesdigert/

KULTUR

Björn Wiman: Ointresset kan visa sig bli ödesdigert

Det är vid det här laget ingen hemlighet att Sverigedemokraternas nästa stora profilfråga, efter invandringspolitiken, är kultur- och mediepolitiken, skriver Björn Wiman.
Det är vid det här laget ingen hemlighet att Sverigedemokraternas nästa stora profilfråga, efter invandringspolitiken, är kultur- och mediepolitiken, skriver Björn Wiman. Foto: Janerik Henriksson / TT

Björn Wiman om det massiva ointresset för kulturpolitik och vilka konsekvenser det kan få när Sverigedemokraternas nästa stora profilfråga, efter invandringspolitiken, är kultur- och mediepolitiken.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.