Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-26 18:58

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/bo-kaspers-tar-sin-hyllade-krogshow-till-stockholm-i-var/

KULTUR

Bo Kaspers tar sin hyllade krogshow till Stockholm i vår

Bild 1 av 3 Mats Schubert, Fredrik Dahl, Bo Sundström och Michael Malmgren i Bo Kaspers Orkester.
Foto: Anette Nantell
Bild 2 av 3 ”Hur många gånger tror du vi har tagit den här bilden?” frågar sig Mats Schubert när bandet står uppställda.
Foto: Anette Nantell
Bild 3 av 3 ”Vi vet knappt ens vad en svensk krogshow är. Våra referenser är äldre, Sinatra och Elvis” säger Fredrik Dahl.
Foto: Anette Nantell

I torsdags hade ”Allt ljus på oss” premiär i Göteborg. Nu berättar Bo Kaspers Orkester att de tar med sig krogshowen till Stockholm i vår. DN har träffat gruppen för att diskutera premiärtrötthet, Frank Sinatra och positionen som hela Sveriges bakgrundsband.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.