Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-07 17:40

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/bocker/lotta-olsson-tipsar-om-fem-nya-deckare/

BÖCKER

Lotta Olsson tipsar om fem nya deckare

Tove Alsterdal berättar i ”Blindtunnel” om Sudetenland, ett område där tyskar och tjecker länge levde i fred. Här finns ett knarrande hus med otäcka hemligheter.
Tove Alsterdal berättar i ”Blindtunnel” om Sudetenland, ett område där tyskar och tjecker länge levde i fred. Här finns ett knarrande hus med otäcka hemligheter. Foto: Annika Marklund

Så många deckare börjar så gastkramande. Men det är inte många som lyckas få det att vara spännande ända till slutet, skriver Lotta Olsson som här också tipsar om fem nya deckare.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis fram till valet!

Alla artiklar gratis fram till 11 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.