Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-09 12:40

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/boken-om-maffiaklanen-i-goteborg-ar-en-ren-bragd/

BOKRECENSIONER

Boken om maffiaklanen i Göteborg är en ren bragd

Johanna Bäckström Lerneby, som 2015 fick Stora Journalistpriset som ”Årets berättare” har en gedigen erfarenhet som sportjournalist, kriminalreporter och redaktionschef.
Johanna Bäckström Lerneby, som 2015 fick Stora Journalistpriset som ”Årets berättare” har en gedigen erfarenhet som sportjournalist, kriminalreporter och redaktionschef. Foto: Niklas Maupoix

Johanna Bäckström Lernebys rosade Aftonbladet-reportage om en kriminell klans skräckvälde i Göteborgs förorter har blivit bok. ”Det går inte att släppa den. Jag läser var jag går och står tills den är slut”, skriver Maria Schottenius.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.