Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-11 10:13

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/bokrecensioner/bokrecension-rysk-barbecue-med-varldslitteraturen-som-bransle/

Bokrecensioner

Bokrecension: Rysk barbecue med världslitteraturen som bränsle

Bild 1 av 2 Vladimir Sorokin debuterade 1985 med romanen ”Kön”, som förbjöds i Sovjetunionen.
Foto: Agf/REX
Bild 2 av 2

I den ryske författaren Vladimir Sorokins framtid används böcker i kulinarisk matlagning. Aris Fioretos finner receptet vara en aning svårsmält.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in