Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-09-26 09:15

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/bokrecensioner/therese-uddenfeldt-gratislunchen-eller-varfor-det-ar-sa-svart-att-forsta-att-allt-har-ett-slut-och-david-jonstadjordad-enklare-liv-i-kollapsens/

BOKRECENSIONER

Therese Uddenfeldt: ”Gratislunchen. Eller varför det är så svårt att förstå att allt har ett slut” och David Jonstad:”Jordad. Enklare liv i kollapsens skugga”

Nu behövs inte fler berättelser om vägen mot den stora systemkatastrofen utan snarare värdiga berättelser om vägen bort från den, skriver Lars Linder.
Foto: Jan Collsiˆˆ

Utopiska framtidsvisioner lyser med sin frånvaro. I stället är det klimathot och miljöförstörelse det talas och skrivs om. Lars Linder läser två civilisationskritiska världsreferat.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.