Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Kultur

Charlie Sheen till sjukhus

Skådespelaren Charlie Sheen har förts till sjukhus med svåra magsmärtor, uppger flera amerikanska medier.

Den kände skådespelaren och stjärnan från "Two and a half men" kördes i ambulans till Cedar Sinai Hospital i Los Angeles klockan 7 på torsdagsmorgonen amerikansk västkusttid, skriver ABC News.

Enligt skvallersajten TMZ hade stjärnan festat hela natten.

Charlie Sheens PR-agent Stan Rosenfield bekräftar för att flera medier att Hollywoodstjärnan har förts till sjukhus med svåra smärtor i magen. Hans far, skådespelaren Martin Sheen, och hans mamma Janet Templeton är med honom på sjukhuset enligt TMZ.

Sheens sjukdom kommer i nuläget inte att påverka inspelningen av "Two and a half men" som har uppehåll till och med den 1 februari uppger Hollywood Reporter. Charlie Sheen tjänar omkring 620 miljoner kronor för två säsonger med serien.

Sheen, som är 45 år, greps i New York i oktober förra året anklagad för att ha slagit sönder ett rum på Plaza Hotel. 

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.