Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Kultur

Cosby: ”Lägg inte in mig på #metoo är du snäll”

Other: Tom Gralish/AP

Komikern Bill Cosby har anklagats för sexuella övergrepp av flera kvinnor. När han skakade hand med en reporter på onsdagskvällen sa han:

– Lägg inte in mig på #metoo är du snäll.

Minst 59 kvinnor har anklagat Bill Cosby för sexuella övergrepp. I flera fall ska den före detta ”The Cosby Show”-stjärnan ha drogat sina offer innan han begått övergrepp på dem.

I somras ogiltigförklarades en rättegång mot Cosby, som då stod åtalad för sexuella övergrepp mot baskettränaren Andrea Constand för 13 år sedan. Den tolv personer starka juryn i fallet kunde inte komma överens.

När Bill Cosby under onsdagskvällen hade ätit pasta med en vän i sin hemstad Philadelphia ska han enligt The Inquirer ha skakat hand med en reporter och sagt:

– Lägg inte in mig på #metoo är du snäll.

The Guardian skriver att Cosby har undvikit offentligheten de senaste åren. Men den 2 april väntar en ny rättegång för honom.

– Vi är redo, sa han till The Inquirer innan han satte sig i en bil utanför den italienska restaurangen i Philadelphia.

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.