Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-01-20 02:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/daniel-suhonen-darfor-maste-jag-beratta-hela-sanningen-om-vart-parti/

Kultur

Daniel Suhonen: Därför måste jag berätta hela sanningen om vårt parti

Oskarshamn den 21 januari 2012. Håkan Juholt avgår som partiledare med orden: ”Jag vill inte stå i vägen för den nystart Socialdemokraterna behöver.”
Bild 1 av 3 Oskarshamn den 21 januari 2012. Håkan Juholt avgår som partiledare med orden: ”Jag vill inte stå i vägen för den nystart Socialdemokraterna behöver.”
Foto: JENS L ESTRADE / TT
25 mars 2011. Håkan Juholt väljs till partiledare efter Mona Sahlin.
Bild 2 av 3 25 mars 2011. Håkan Juholt väljs till partiledare efter Mona Sahlin.
Foto: Roger Turesson
”Jag är ändå ganska stolt över vad vi gjorde: under det haltande året med Håkan Juholt lyckades vi glänta på dörren till ett annat slags socialdemokrati”, säger Daniel Suhonen.
Bild 3 av 3 ”Jag är ändå ganska stolt över vad vi gjorde: under det haltande året med Håkan Juholt lyckades vi glänta på dörren till ett annat slags socialdemokrati”, säger Daniel Suhonen.
Foto: THOMAS KARLSSON

Vår tids mord på Caesar – så beskriver Daniel Suhonen Socialdemokraternas behandling av Håkan Juholt. I en ny bok avslöjar han turerna inom partiet: en berättelse om hämnd, intriger och nattliga sms. Björn af Kleen träffar en komplex klassresenär som vill rädda rörelsen.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in