Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-05-27 09:11

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/de-ar-med-i-arets-sa-mycket-battre/

Musik

De är med i årets "Så mycket bättre"

Markus Krunegård, Lisa Nilsson och Benjamin Ingrosso.
Markus Krunegård, Lisa Nilsson och Benjamin Ingrosso. Foto: TT

Benjamin Ingrosso, Markus Krunegård och Lisa Nilsson blir några av artisterna i årets omgång av ”Så mycket bättre”. Dessutom återkommer Plura Jonsson till programmet.

TT Text

I juni drar inspelningen av årets omgång av ”Så mycket bättre” igång, traditionsenligt med pensionatet Grå Gåsen på Gotland som bas. Plura Jonsson, som var med redan i premiäromgången 2010 ser fram emot att få vara med igen, trots att han tillhör en riskgrupp på grund av sin ålder.

– Jag har suttit i isolering ute på landet sedan i januari, så det blir intressant att se hur det ska gå till, jag antar att de har läkare med och så, sa han på länk till ”Nyhetsmorgon” på måndagsmorgonen.

Han minns sin medverkan i programmet som ”kul och jobbig”.

– När jag var med första gången var det ett helt nytt koncept och jag tror de har styrt upp det bättre nu, så att middagen inte börjar klockan elva på kvällen och sånt.

Exakt vilka åtgärder som produktionen kommer att vidta för att anpassa sig till coronasituationen ska man återkomma till.

I ”Nyhetsmorgon” presenterades även ytterligare fyra artister som ska vara med i programmet: Benjamin Ingrosso, Markus Krunegård och Lisa Nilsson samt Ana Diaz, som medverkade i studion.

Hon har skrivit låtar till artister som Britney Spears och har nu slagit igenom själv som artist. Ana Diaz berättade att hon tar sig an uppgiften med stor nervositet.

– Saker som jag blir rädd för blir jag intresserad av.

Läs intervjuer med Lisa Nilsson och Ana Diaz