Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-04 04:57

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/det-kanns-konstigt-att-inte-den-har-festivalen-har-funnits-tidigare/

Janice, Molly Sandén och Rhys är tre av artisterna som kommer att uppträda på Queens of pop, en ny endagsfestival för kvinnliga artister.
Janice, Molly Sandén och Rhys är tre av artisterna som kommer att uppträda på Queens of pop, en ny endagsfestival för kvinnliga artister. Foto: Nicklas Thegerström
KULTUR

"Det känns konstigt att den här festivalen inte har funnits tidigare"

I veckan är det premiär för Queens of pop, en ny endagsfestival med enbart kvinnliga artister. Molly Sandén, Janice och Rhys är tre av artisterna som kommer att stå på scenen. DN:s Sara Martinsson träffade dem för ett samtal om turnéliv och feminism.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.

Bild 1 av 5 Molly Sandén
Foto: Nicklas Thegerström
Bild 2 av 5 Rhys, Janice och Molly Sandén.
Foto: Nicklas Thegerström
Bild 3 av 5 Rhys
Foto: Nicklas Thegerström
Bild 4 av 5 Janice
Foto: Nicklas Thegerström
Bild 5 av 5 Janice, Rhys och Molly Sandén.
Foto: Nicklas Thegerström