Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-08-15 04:49

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/ellen-degeneres-ber-om-ursakt-till-personalen/

Kultur

Ellen DeGeneres ber personalen om ursäkt

Ellen DeGeneres.
Ellen DeGeneres. Foto: Greg E. Mathieson, Sr./MAI/REX

Efter anklagelserna om mobbning, rasism och orättvis behandling ber programledaren Ellen DeGeneres de anställda vid ”The Ellen DeGeneres show” om ursäkt.

TT Text

I ett brev till personalen tar DeGeneres upp anklagelserna, som främst riktats mot programmets producenter, och lovar bland annat att hon är ”fast besluten att se till att det här inte händer igen”. Det skriver Hollywood Reporter.

Bakom uppgifterna om den bristande arbetsmiljön ligger ett flertal anställda, både tidigare och nuvarande. De har hittills valt att vara anonyma.

Sedan det hela blev känt, genom en artikel i webbtidningen Buzzfeed , har tv-bolaget Warner Media startat en internutredning för att se över anklagelserna.

Läs mer: Ellen DeGeneres show internutreds

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt