Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-09 23:51

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/evin-ahmad-i-huvudroll-i-snabba-cash/

Kultur

Evin Ahmad i huvudroll i ”Snabba cash”

Evin Ahmad.
Evin Ahmad. Foto: Anette Nantell

Evin Ahmad spelar huvudrollen i den svenska Netflix-serien ”Snabba cash”, som skapats av manusförfattaren Oskar Söderlund och författaren Jens Lapidus – och som regisseras av Jesper Ganslandt.

TT Text

Ahmad har tidigare bland annat medverkat i filmen ”Dröm vidare” och Netflix-serierna ”Störst av allt” och ”The rain”. Hon är också författare och ingår i Dramatens ensemble.

I ytterligare roller syns Alexander Abdallah, Ali Alarik, Olle Sarri och Dada Fungula Bozela, samt rapparen Jozef Wojciechowicz – Z.E – i en biroll.

”Snabba cash” är en svenskspråkig reboot, som utspelar sig i Stockholm, tio år efter händelserna i filmtriologin. Historien kretsar kring Leya, en ung ensamstående mamma som försöker lyckas inom startup-scenen.

”Snabba cash” kommer att ha premiär på Netflix under 2021.

Ämnen i artikeln

Tv-serier
Netflix

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt