Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-18 17:20

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/felaktiga-coronauppgifter-sprids-i-svts-namn-man-forsoker-piska-upp-stamningen/

KULTUR

Felaktiga coronauppgifter sprids i SVT:s namn: ”Man försöker piska upp stämningen”

Hanna Stjärne och Eva Beckman, beskrivs som Sveriges mäktigaste kulturduo. Vi intervjuar Eva Beckman, nytillträdd programdirektör för SVT, och Hanna Stjärne, vd för SVT i en omvälvande tid för mediemarknaden.
Hanna Stjärne och Eva Beckman, beskrivs som Sveriges mäktigaste kulturduo. Vi intervjuar Eva Beckman, nytillträdd programdirektör för SVT, och Hanna Stjärne, vd för SVT i en omvälvande tid för mediemarknaden. Foto: Ali Lorestani / TT

Spridning av felaktig information, kris för framtida dramaproduktioner – och blir det någon julkalender? SVT står inför stora utmaningar till följd av coronaviruset.

– När jag blir orolig tänker jag ”det har hittills aldrig blivit svart i rutan, och det ska det inte bli i höst heller”, säger programdirektören Eva Beckman.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in