Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-26 00:37

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/felaktiga-coronauppgifter-sprids-i-svts-namn-man-forsoker-piska-upp-stamningen/

KULTUR

Felaktiga coronauppgifter sprids i SVT:s namn: ”Man försöker piska upp stämningen”

Hanna Stjärne och Eva Beckman, beskrivs som Sveriges mäktigaste kulturduo. Vi intervjuar Eva Beckman, nytillträdd programdirektör för SVT, och Hanna Stjärne, vd för SVT i en omvälvande tid för mediemarknaden.
Hanna Stjärne och Eva Beckman, beskrivs som Sveriges mäktigaste kulturduo. Vi intervjuar Eva Beckman, nytillträdd programdirektör för SVT, och Hanna Stjärne, vd för SVT i en omvälvande tid för mediemarknaden. Foto: Ali Lorestani / TT

Spridning av felaktig information, kris för framtida dramaproduktioner – och blir det någon julkalender? SVT står inför stora utmaningar till följd av coronaviruset.

– När jag blir orolig tänker jag ”det har hittills aldrig blivit svart i rutan, och det ska det inte bli i höst heller”, säger programdirektören Eva Beckman.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.