Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-12-03 14:30

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/film-tv/kevin-spacey-gor-rollen-som-churchill/

Film

Kevin Spacey gör rollen som Churchill

Netflix statistik blev tv-serie. Nätbaserade filmtjänsten Netflix har total koll på sina över 40 miljoner användare. Genom att studera vad vi tittar på, men framför allt hur vi tittar, har Netflix utvecklats till knivskarpa beteendevetare. Informationen har också använts för att skapa den hyllade serien ”House of cards”, med Kevin Spacey i huvudrollen.
Netflix statistik blev tv-serie. Nätbaserade filmtjänsten Netflix har total koll på sina över 40 miljoner användare. Genom att studera vad vi tittar på, men framför allt hur vi tittar, har Netflix utvecklats till knivskarpa beteendevetare. Informationen har också använts för att skapa den hyllade serien ”House of cards”, med Kevin Spacey i huvudrollen. Foto: AP Photo/Netflix, Melinda Sue Gordon

Kevin Spacey tycks ha fått blodad tand för politiken. Skådespelaren har på senare tid hyllats för sin roll som den hänsynslöse politikern Francis Underwood i tv-serien ”House of Cards”.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in