Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Film

"Kontoret" fortsätter i TV 4

Det blir en fortsättning i TV 4 för den svenska versionen av "Kontoret". Inspelningen ska ske senare i år och sändas först nästa år. Trots att "Kontoret", där Henrik Dorsins "Solsidan"-karaktär Ove Sundberg spelar kontorschef, inte lockade storpubliken får serien alltså förnyat förtroende av TV 4.

Nytt är att den kommande säsongen ska göras helt utan BBC-manus vilket innebär att produktionsbolaget bakom den svenska versionen, Jarowskij, får lite friare tyglar, skriver Resumé.

"Kontoret" hade premiär i februari i år och första avsnittet lockade nästan 1,5 miljoner tittare. Det sista avsnittet sändes i början av april och sågs av drygt 670 000 tittare enligt MMS. Förutom Dorsin medverkande bland andra Björn Gustafsson, Sissela Benn och Kim Sulocki.

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.