Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-12 14:49

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/film-tv/kontrovers-kring-kidmans-krisande-grace-kelly/

FILM

Kontrovers kring Kidmans krisande Grace Kelly

Bild 1 av 2 Nicole Kidman som Grace Kelly med håret i en praktfull chinjong.”Grace Kelly var den första moderna prinsessan!” säger Timothy Roth som spelar maken furst Rainier.
Foto: David Koskas
Bild 2 av 2 ”Det är inte min grej att lämna allt för att gifta in mig i ett kungahus”, säger Nicole Kidman om rollen som Grace Kelly.
Foto: Supplied by LMK

Lint, Antwerpen. På onsdag öppnar ”Grace av Monaco” Cannesfestivalen. Vägen till den röda mattan har kantats av gräl med både Hollywooddistributören och furstefamiljen i Monte Carlo. Filmfredag var på ett exklusivt inspelningsbesök i en belgisk studiohangar.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.