Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-04-02 00:42

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/film-tv/las-ett-exklusivt-utdrag-ur-bergmans-okanda-manus-sextiofyra-minuter-med-rebecka/

FILM

Läs ett exklusivt utdrag ur Bergmans okända manus ”Sextiofyra minuter med Rebecka”

DN publicerar ett exklusivt utdrag av Ingmar Bergmans okända manus ”Sextiofyra minuter med Rebecka” från 1969. Manuset skrevs ursprungligen som ett samarbete med Akira Kurosawa och Federico Fellini som rann ut i sanden. Manuskriptet blev liggande och har aldrig tidigare filmats, uppförts eller publicerats. Den 6 november sänder Sveriges Radio Drama en världspremiär på Suzanne Ostens bearbetade radiouppsättning av ”Sextiofyra minuter med Rebecka”.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis fram till midsommarafton.

Alla artiklar gratis fram till 23 juni, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.