Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Film

Rykten om ny ”Sex and the city”-säsong

Foto: AP

”Sex and the city”-fans får hålla ögonen öppna. Enligt nya rykten kan en ny omgång av serien vara på gång, skriver New York Post.

Det är Michael Patrick King, som skrivit, regisserat och producerat ”Sex and the city” som sagt att det är mycket möjligt att serien kommer tillbaka.

King har minst två av skådespelarna med sig. Kim Cattrall, som spelar Samantha Jones, säger att en återförening vore fantastiskt, och John Corbett, som spelar Aidan, hoppas att det i så fall finns plats för hans rollfigur. En mystisk twitterdialog mellan seriens stjärna nummer ett, Sarah Jessica Parker, och hennes kollega Kristin Davis, spär på ryktet: ”Heard the news?”, skriver Parker.

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.