Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Film

Solsidan tillbaka med tre nya säsonger

Felix Herngren, Mia Skäringer, Josephine Bornebusch och Johan Rheborg vid inspelningen av TV4:s Solsidan.
Felix Herngren, Mia Skäringer, Josephine Bornebusch och Johan Rheborg vid inspelningen av TV4:s Solsidan. Foto: Mats Andersson

Den populära tv-serien Solsidan kommer tillbaka med tre nya säsonger.

TV 4 har just beställt tre nya säsonger av kanalens mest sedda humorprogram. Inspelning är planerad till våren 2012.

– Solsidan är en av TV4:s största succéer någonsin så jag är naturligtvis oerhört glad över att vi nu har säkrat seriens framtid, säger Fredrik Arefalk, programchef på TV4, till tidningen Resumé.

Den svenska komediserien hade premiär i slutet av januari 2010 och blev snabbt en succé. Serien handlar om några familjer och deras liv i den välmående Stockholmsförorten Saltsjöbaden.

Serien har blivit tvåfaldigt Kristallenbelönad och produceras av bolagen Jarowskij och FLX. Det nya avtalet innebär att serien kan betraktas som en riktig långkörare.

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.