Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-22 00:29

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/film-tv/strauss-kahn-vill-stamma-sexmissbruksdrama-med-depardieu/

FILM

Strauss-Kahn vill stämma sexmissbruksdrama med Depardieu

Gérard Depardieu anländer på lördagen i bil till Cannesfestivalen för att närvara vid visningen av den redan på förhand kontroversiella filmen ”Welcome to New York”. Filmen, i vilken Depardieu spelar en sexmissbrukande sociopat som förgriper sig på en hotellstäderska, visades utanför tävlan.
Gérard Depardieu anländer på lördagen i bil till Cannesfestivalen för att närvara vid visningen av den redan på förhand kontroversiella filmen ”Welcome to New York”. Filmen, i vilken Depardieu spelar en sexmissbrukande sociopat som förgriper sig på en hotellstäderska, visades utanför tävlan. Foto: Bertrand Langlois / AFP

”En film som garanterat kommer att vara en tändande gnista till en fransk skandal”, skrev amerikanska nöjesmagasinet Variety om Abel Ferraras ”Welcome to New York” när den pr-visades utanför programmet på filmfestivalen i Cannes. Det dröjde inte särskilt länge innan profetian slog in.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in