Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-03-03 00:50

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/first-aid-kit-det-kravs-mod-att-tacka-nej/

Kultur

First Aid Kit: ”Det krävs mod att tacka nej”

Systrarna Johanna och Klara Söderberg i First Aid Kit gör tre julkonserter tillsammans med Maja Francis och Amanda Bergman på Södra Teatern i Stockholm. "När vi ses blir det väldigt organiskt, vi älskar att sjunga med varandra", säger Johanna Söderberg.
Systrarna Johanna och Klara Söderberg i First Aid Kit gör tre julkonserter tillsammans med Maja Francis och Amanda Bergman på Södra Teatern i Stockholm. "När vi ses blir det väldigt organiskt, vi älskar att sjunga med varandra", säger Johanna Söderberg. Foto: Eva Tedesjö

First Aid Kit är tillbaka efter sjukskrivningen – med större självkännedom än tidigare. Förutom en julkonsert utlovar de ny musik.

– Men att släppa en hel skiva skulle kännas som ett för stort åtagande, för vi vet vilken galen cirkus det tenderar att bli, säger Johanna Söderberg.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in