Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-01-23 04:26

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/kultur-noje/fran-saltlakrits-till-tjurpenis-nu-oppnar-museet-for-acklig-mat/

Kultur

Från saltlakrits till tjurpenis – nu öppnar museet för äcklig mat

Tjurpenis.
Bild 1 av 2 Tjurpenis.
Foto: Anja Barte Telin
Fermenterade sojabönor.
Bild 2 av 2 Fermenterade sojabönor.
Foto: Anja Barte Telin

Rostat marsvin, tjurpenis och isländsk surhaj är några av delikatesserna som ställs ut när Disgusting Food Museum öppnar i Slagthuset i Malmö på onsdag. Curatorn och psykologen Samuel West, som även ligger bakom Museum of Failure, vill få besökarna att omvärdera sina äckelkänslor.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in